top of page

R de Rojo

  • Agulles de Paper
  • 6 abr 2018
  • 3 Min. de lectura

Pels que no vau poder llegir-vos la publicació del dimecres passat, fent clic aquí hi podeu accedir directament i veure la primera part d’aquesta secció de dues publicacions dedicades a una mateixa emprenedora.

El cas és que parlàvem de l’Aida, una noia que va emprendre en el món de la fotografia, i a poc a poc i sense pensar-s’ho es va anar obrint camí en dos vessants molt diferent d’aquesta especialitat.

A partir d’aquí doncs, es va fer descobrir com a fotògrafa new born amb Petits fotografia com us vam explicar dimecres i avui us farem una petita presentació de les fotografies de retrat que fa sota el nom de R de Rojo.

R de Rojo és ella. És un nom, que nosaltres que la coneixem, li escau completament. Parla de ser una noia viva, energètica, potser una mica enigmàtica i amb gust. I això es veu reflectit als resultats dels retrats.

De moment aquest projecte està en fase prematura, però a poc a poc s’hi va centrant. Ara mateix està en la recerca de l’estil que ella vol transmetre amb les seves fotografies. Té un referent molt clar, la fotògrafa Mara Saiz, d’on ella treu la inspiració i les idees per fer-se el seu propi món.

Mai ha tingut molt clar com ha arribat fins aquí, sinó que les coses i el dia a dia li han anat portant. I per nosaltres, que duri molts i molts anys!

“El retrat m’agradava però em feia molta por, i ara és el pa de cada dia.”


Ens el defineix com a retrat artístic o fins i tot, pictòric. Tant per dona com per home, encara que a nosaltres, sempre ens agradi una mica més tot això. I el que pretén és, no només aconseguir un retrat bonic que el puguis penjar a casa teva, sinó que a més a més, és la manera de fer teràpia amb un mateix a través de la fotografia. De fet, tot lliga si se sap que l’Aida, a part de fotògrafa és psicòloga.

La intenció de tot això és aconseguir fer-te canviar la percepció d’un mateix, que habitualment tendeix a ser negativa, a través de treure partit a la persona i protagonitzar allò que més destaqui, com per exemple, els ulls, el cabell, els llavis…

Tot això s’allunya molt de la idea de fer fotografia de models, ja que les dones que arriben al seu estudi són dones de peu de carrer.


“Veure’t amb els ulls d’una altra persona que vol treure el millor de tu.”

“La càmera deixa de ser una màquina per ser una eina terapèutica i això és molt bonic.”


El moment més especial per l’Aida un cop acabada la sessió de retrat, és l’instant en què la persona que ha sigut fotografiada diu “caram! Aquesta sóc jo?”.

Ens explica que hi ha un moment durant la sessió, després de començar amb uns certs nervis, que la persona es relaxa i deixa de preocupar-se per com s’ha de posar, què ha de fer en cada moment i comença a expressar-se lliurement. I és llavors quan una persona, sigui més riallera o més seria, aconseguirà transmetre la seva essència a través dels seus gestos i faccions.





















Si mai us fa il·lusió regalar una sessió o us surt l’ocasió perfecte, us recomanem que demaneu informació a l’Aida, ja que ella estarà encantada de solucionar-vos tots els dubtes. I la veritat que val molt la pena. Tan sols pujar fins a Solsona, fer una volta per la zona i visitar el seu estudi, que a més a més, el té situat en un lloc idíl·lic.

Per animar-vos a fer-ho, us estem preparant un sorteig magnífic en col·laboració amb ella, així que estigueu atents perquè en pocs dies ho anunciarem. I us prometem que el regal no us deixarà gens indiferents pels amants de la fotografia i la decoració.


Gràcies per ser-hi!

Entradas recientes

Ver todo

Comentarios


bottom of page